Nyheter

Vi önskar ett gott nytt år!

2018-12-31 Bilupplysningen.se

I enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) har vi uppdaterat vår policy gällande personuppgifter, hantering av personuppgifter och användning av cookies.
Läs gärna vår nya policy på denna länk, och kontakta oss vid eventuella frågor.

2018-05-22 Bilupplysningen.se

Bilupplysningen Sverige AB heter numera Stonehill Parts AB som ett led i vår strategi för att utveckla verksamheten i framtiden. Inga skillnader kommer märkas för dig som slutkund.

2018-05-15 Bilupplysningen.se

Sepab kabelsats för LED-ljusramper

Svensktillverkat extraljuskablage av högsta kvalitet för LED-ljusramper med DT-kontakt. Avsett för moderna bilar med känsliga elsystem, det halvledarbaserade reläet ger minimal påverkan på fordonets ordinarie helljusstyrning.

2018-02-21 Bilupplysningen Sverige

Modernum Digital Lightning 8025 för adaptiva LED-helljus

Digitalt inkopplingskablage från svenska Modernum / Sepab som fungerar ihop med de modernaste adaptiva LED-helljusen från bland annat Volvo, Audi, BMW, Mercedes-Benz och Volkswagen!
Kablaget är svensktillverkat och möter bilindustrins kvalitetskrav på eftermonterad elektronik. Komponenterna håller samma höga kvalitet som bilens originalutrustning.

2018-02-15 Bilupplysningen Sverige

Ymer-familjen växer

LED ljusrampen Ymer 20tum blev en omedelbar hit i höstas och har nu fått två småsyskon i 14 och 10 tum. Dessa passar bra för dubbelmontage på personbilar, t.ex. om en avståndsradar sitter centralt placerad. Passar även fint på fyrhjulingar och liknande mindre fordon.
Givetvis E-märkta som extraljus!

2018-01-26 Bilupplysningen Sverige

Osram Xenarc Cool Blue Boost

Vi lanserar den efterlängtade stylingserien xenonlampor från Osram, Xenarc Cool Blue Boost.
Lamporna ger ett blåaktigt sken som ger ditt fordon en uppseendeväckande look.
(Observera att dessa lampor endast är för utställningsbruk och inte lagliga att använda på allmän väg).
Finns i de vanligaste socklarna D1S, D2S, D3S och D4S.

2018-01-23 Bilupplysningen Sverige

Mycket nytt från Neolux

Vi har fått in mycket nyheter från NEOLUX
Neolux Automotive Lighting står för tysk prisvärd kvalitet och har tillverkat lampor sedan 1923 och oavsett om det gäller strålkastarlampor, xenonlampor eller LED-lampor så får du alltid beprövade produkter och en bra ljusbild.

2018-01-22 Bilupplysningen Sverige

Ny serie xenonlampor med två års garanti!
Nytt i sortimentet; xenonlampor från Viklight i socklar D1S, D2S och D2R. Finns i tre olika ljusfärger, 4300k, 6000k och 8000k.
Länkar till artiklarna:
D1S
D2S
D2R
Prisvärda och med hög kvalitet!

2017-11-29 Bilupplysningen Sverige

Specialanpassat fäste till Viklight Ymer
Vi har tagit fram ett specialanpassat fäste till vår nya LED-ljusramp, Viklight Ymer.
Fästet är en universalmodell som passar de flesta bilar och monteras bakom registreringsskylten.

Snyggt, smidigt och lättmonterat!

2017-11-05 Bilupplysningen Sverige

Ny LED-extraljusramp: Viklight Ymer
Vår nya LED-ljusramp från Viklight är en stor nyhet i ett kompakt format!
Hela 448 meter ljuslängd, E-märkt för användning på väg, dubbla infästningsmöjligheter för enkelt montage, låg vikt och ett kanonpris på endast 2695:- gör detta till en mycket attraktiv ljusramp!

2017-09-05 Bilupplysningen Sverige

Kundcase: lastbilar
Nytt fräscht koncept! I den blänkande nya avdelningen för modellanpassade lastbilstillbehör kommer vi lägga upp "kundcase", utvalda bilar vi levererat utrustning till.
Vilken utrustning som sitter på visas i listan, och även bra alternativa artiklar med liknande funktion listas.

2017-06-30 Bilupplysningen Sverige

Lastbilsmeny
En egen avdelning för modellanpassade lastbilstillbehör är lanserad med början på de vanligaste Volvo och Scania-modellerna.
En del löpande justeringar av modellindelningar och liknande kan komma att göras de närmaste veckorna.

2017-06-30 Bilupplysningen Sverige

"Lampguider" blir "Infohörnan"
Fliken "Lampguider" byter namn till "Infohörnan", innehållet har och kommer fortsätta utökas med installationsguider, felsökningsinformation och allmänt bra-att-veta.
Kika in i infohörnan

2017-06-26 Bilupplysningen Sverige

Extraljuskablage med DTP-kontakt
Nu finns extraljuskablage i VIKRELA-serien även med den grövre DTP-kontakten för bland annat Viklight Oden 180w och 225w.

2017-06-14 Bilupplysningen Sverige

Viklight Vikflash LED-varningsljusfyr
Kompakt varningslykta med LED-teknik, för planmontage.
Denna lykta är är godkänd för arbete på väg enligt ECE R65 och EMC-avstörd enligt ECE R10.
Finns även med magnet och spiralsladd för tillfälligt montage inne på arbetsområde eller liknande!

2017-06-01 Bilupplysningen Sverige

Q-lock stöldskydd
Med nya Q-lock från Qpax gör du fast extraljus, arbetsljus eller varningsljusramper riktigt ordentligt och försvårar stöld. Q-locken består av två aluminiumdelar som kläms ihop runt en mutter eller skruv och kan sedan inte tas isär igen.

2017-05-29 Bilupplysningen Sverige

Redtronic Aspen, ny serie LED-varningsljusramper till kanonpris!
Nytt från brittiska Redtronic, ljusrampsserien Aspen i fyra längder. Godkänd för arbete på väg (ECE-R65), plats för reklam i mittsektionen och till ett väldigt bra pris!
Inkommer i lager vecka 20-21.

2017-05-16 Bilupplysningen Sverige

Viklight Oden, nu i 180  och 225w-versioner!
Fräscha nyheter i sortimentet! Den populära modellserien Viklight Oden som tidigare funnits i 90w och 120w är nu lanserad i en 180w-version med 15 480 teoretiska lumen, och en 225w-version med hela 19 350 teoretiska lumen!

Stenskottsskydd i tålig polykarbonatplast är inkluderat i priset!
2017-04-25 Bilupplysningen Sverige
Viklight EZ - Bra, enkel och till helt rätt pris!!
Vi kompletterar den lite billigare delen av sortimentet med ett par riktigt prisvärda LED-arbetslampor i 15w och 27w. Viklight EZ betyder en bra avvägning mellan pris, effekt och kvalitet.
Från 145:- inklusive moms!
Ytterligare versioner inkommer under sommaren så håll utkik.

2017-04-13 Bilupplysningen Sverige

Nya garagestrålkastare
Nya 230v strålkastare i fyra effekter, från 10 till 100 watt för garageuppfart, gård eller industri. Lätta, platta och med bra ljusstyrka och spridning!
2016-08-17 Bilupplysningen SverigeNy medarbetare
Vi hälsar vår nya medarbetare Magnus välkommen till teamet!
2016-08-30 Bilupplysningen Sverige

Nya hemsidan
Vi har sedan i onsdags testkört vår nya sajt och kan konstatera att den fungerar fantastiskt bra. Det är fortfarande lite småfix men inget som påverkar funktionaliteten för er kunder. Vi kommer under nästa vecka börja släppa på ännu fler produkter till vårt redan breda belysningssortiment. Vi önskar er en trevlig långhelg och mycket sol!
2016-06-03 Bilupplysningen Sverige

Ny hemsida lanserad!
Idag den 1/6 har vi äntligen lanserat vår nya butik. Vi kommer under kvällen och morgondagen arbeta med att optimera den. Om du skulle stöta på problem med att lägga en order, eller har övriga frågor ber vi dig kontakta oss på kontakt@bilupplysningen.se. Vi hoppas vara helt färdiga i slutet av veckan för att sedan kunna njuta av en helt ny hemsida med fler funktioner, enklare meny och anpassning mot pekplattor och mobiltelefoner. Vi ses!

2016-06-01 Bilupplysningen Sverige

Häftig Rigid Industries-Amarok!
Läs tidningen Lätta Transporter nummer tre, bilaga till bland annat 4Wheel Drive och Trucking, och spana in resultatet av vårt samarbetsprojekt med VW-handlaren Norrbil i Norrtälje.
Bilen är utrustad med riktigt bra belysning från amerikanska Rigid Industries, och har en 20- respektive 30-tums E2-ramp i fronten, samt en 40-tums E-ramp på taket. Som back- och arbetsljus sitter två välplacerade D2'or på 35 Watt. Resultatet blev verkligen något utöver det vanliga!
2014-09-01 Bilupplysningen Sverige

Philips Colour Vision. 
Med nya Philips ColorVision kan du få en blå, grön, gul eller lila ton i strålkastaren.
Philips ColorVision-lampor följer alla direktiv som gäller för bilar i Europa och är de första färgade billamporna som är godkända att användas i trafik. Finns i H7 och H4, avsedda för strålkastare med reflektor.
2014-05-01 Bilupplysningen Sverige

Blixtljuspuckar.
Bli inte stående längs vägen i mörkret! Blir du ändå det är en blinkande LED-puck bra att ha, uppladdningsbar och magnetisk, enkelt handhavande med en knapp, och lång standbytid.
2014-04-25 Bilupplysningen Sverige


Trygg Ehandel-certifierade!
Vi är mycket stolta att meddela att vi sedan slutet av mars är certifierade enligt Trygg E-Handels normer. Certifieringen tillhandahålls av branschorganisationen Svensk Distanshandel.
2014-03-30 Bilupplysningen Sverige

Fyndhörna! Vi har öppnat en fyndhörna på hemsidan, här lägger vi ut diverse produkter som skall bort ur sortimentet av olika anledningar (leverantörsbyten, utgående produkter, felbeställningar och liknande. Produkterna finns i begränsad mängd och tas inte in igen, men har i gengäld riktigt attraktiva priser. Håll utkik, först till kvarn gäller!
2013-10-25 Bilupplysningen Sverige

Runda LED-extraljus med Cree-dioder.
Ännu en nyhet med Cree-dioder, denna gång LED-extraljus i ett mer traditionellt, runt format. Finns med två ljusbilder (pencil- eller drivingbeam) två wattstyrkor och diametrar (14cm 45w samt 18cm 60w) och med elegant kromad eller sobert svart ring.
2013-08-23 Bilupplysningen Sverige

Förbättrad funktionalitet på hemsidan.
Menyn där du ser om momsen är på- eller avslagen syns nu var du än befinner dig på sajten, mot tidigare endast på startsidan. Även möjligheten att själv välja produktsortering på pris, artnr, lagerstatus mm. i stigande eller fallande ordning har tillkommit. Som avslutning lade vi till möjligheten att själv välja galleri- eller listvisning.
2013-08-19 Bilupplysningen Sverige

LED extraljusramper med Cree-dioder.
Sprillans nytt är 5 olika ljusramper med 5-watts CREE-dioder, från 14 till 51 tum, med allt mellan 5400 och 21600 lumen. Grymma som extraljus i frontbåge, på taket eller under nummerskylten, eller som ren arbetsbelysning till större maskiner om den bredare ljusbilden väljs.
2013-08-16 Bilupplysningen Sverige

Fenix ficklampor.
Spännande nyheter i sortimentet är 32 LED-ficklampor från Fenix, allt från små nyckelringsficklampor till riktiga ljuskanoner. Bra att ha i bilen eller båten.
2013-07-26 Bilupplysningen Sverige

Epsilon med klart glas.
Nytt, hett och efterfrågat är vår storsäljande markeringslampa Epsilon med klart (ofärgat) glas även i sina röda och orange versioner! Samma låga pris som innan, serien hittar ni genom att söka på "Epsilon"
2013-06-19 Bilupplysningen Sverige

VisionX Optimus Light Cannon och Optimus Round.
"Amerikoreanska" VisionX har nyss släppt en rund version av sitt 10watts extraljus "Optimus" som kom hösten 2012. Rent tekniskt inga fler skillnader än formen, fortfarande en liten smidig lykta.
Ny är även 25-wattaren "Light Cannon", i princip en Optimus på steroider men med en viktig skillnad;
Filtersystemet delar tanke och anda med Lightforce, där lyktan har en enda bestämd ljusbild och byte sker med hjälp av olika, genomskinliga filter (som även fungerar som stenskottskydd). Många lyktor i en!
2013-06-19 Bilupplysningen Sverige

Mega-Flash FX.
Brittiska Redtronic har äntligen lanserat sin världsnyhet, varningsljusramper med FX-linstekniken.
Bågarna finns precis som tidigare i enkelradigt eller dubbelradigt utformande, i längder mellan 30 och 208 cm (längre kan specialbyggas). FX-linserna har så bred spridning att LED-moduler på de platta kortsidorna inte längre krävs för att uppfylla ECE-R65 kraven! Därmed kan blixtljusrampen byggas strömsnålare och lättare än innan. Den riktigt stora finessen med FX-bågarna är att två lysdioder kan placeras bakom varje lins, och ljusrampen kan därmed byggas tvåfärgad (med rätt godkännande för användning på allmän väg i BÅDA färglägen)!
2013-02-15 Bilupplysningen Sverige

Mega-Flash Tornado Low-Profile.
Lågprofilversionen av den populära varningsljusfyren Mega-Flash Tornado är här! En våning LED-moduler mot tidigare två får ner enhetens höjd till låga 45mm. Totalt 36 watt, och med dimläge som standard. Med FX-linstekniken finns även möjlighet att göra ljusfyren tvåfärgad!
2013-01-03 Bilupplysningen Sverige

60-watts LED arbetslykta!
En fin nyhet i W-L serien är den kraftfulla 60-wattaren RHML-0760". Med 6000 teoretiska lumen, 10-watts LED-chip från Cree och ett lågt pris är den ett intressant tillskott i den lägre prisklassen!
2012-12-20 Bilupplysningen Sverige


Extraljus från Lightforce.
Vi presenterar stolt Lightforce som en del i vårt produktsortiment. Lightforce erbjuder mycket konkurrenskraftiga extraljusstrålkastare med häftig design i både halogen och xenon. Vi kommer inom en snart framtid uppdatera butiken med deras produkter. Go Team Lightforce!
2012-02-06 Bilupplysningen Sverige

Wesem åter i lager.
Halogenarbetsljus- och extraljus från WESEM finns nu åter i lager.
2012-01-10 Bilupplysningen SverigeOriginalballaster nu i sortimentet. Sedan ett par dagar kan vi nu erbjuda originalballaster (drivdon) till fabriksmonterade xenonstrålkastare. Vi har börjat med att lägga upp Valeo Velarc 6G , 5G & 5GL i butiken och fler kommer att lanseras. Saknar du en ballast så hör av dig, vi kan leverera till de flesta märken.
2012-01-07 Bilupplysningen Sverige

Nytt på arbetsbelysningsfronten.
Nu finns DT-kontakter (Deutsch) som tillval till en del LED och xenon arbetsbelysning. Kontakterna kan givetvis som innan även köpas separat.
2012-01-03 Bilupplysningen Sverige

Vi vill önska alla kunder ett gott nytt år, och en god fortsättning.
2012-01-01 Bilupplysningen Sverige

Välkommen till Bilupplysningen.se - Lysande Biltillbehör.
Hos oss finner du bla. Xenon, dioder, arbetsbelysning, blixtljus och kompletta strålkastare till Volvo SAAB och BMW mfl. Välj mellan märkesprodukter från Hella, VisionX, Philips, TYC, OWL, NBB mfl. Vårt mål är att under 2012 lansera minst 10 produkter inom bilbelysning varje vecka. Är du osäker på hur du handlar hos oss klicka på länken "Hur handlar jag?" i menyn ovan.
2011-09-01 Bilupplysningen Sverige

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.