Swedish  English 
Inga produkter
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Inställningar
Priser visas Inkl. moms
Produkter
  • Extraljus

ExtraljusÄr du trött på att ej se vägen under tidiga morgnar eller under vinterhalvåret? Extraljus till bilen bidrar till bättre säkerhet för både dig som förare och för dina medtrafikanter. Vi erbjuder ett brett sortiment av extraljus från ett stort antal ledande tillverkare tex. Hella , Rigid Industries , Vision X , Wesem , Lightforce , Warn , BOSCH , NBB med flera. Vi erbjuder dessutom 1 - 5 års garanti på våra extraljus och erbjuder ljusteknikerna Halogen, LED samt Xenon.

För att hitta bland våra extraljus, sortera efter ljusteknik eller varumärke genom att klicka på kategorin till vänster.

Observera att denna meny är för 12V. Söker du 24V extraljus finner du dessa i den nedre menyn i kategorin "Arbetsfordon 24V".

Är du osäker på vilken typ av extraljus som är bäst för ditt behov eller har funderingar på vad de olika tekniska begreppen betyder? Klicka på länken teknikinformation i menyn för att få reda på vilket extraljus som är bäst för din bil eller lastbil . Vi på Bilupplysningen.se har extraljus till bilen för alla plånböcker och smaker!

 


Tillbehörskonfigurator för extraljus
Prova den nya konfiguratorn!
Pris: 0kr
Art.nr: ETK-EJVALT     Lager, valt alternativ: I lager

Priserna visas inkl. moms

Erbjudanden
NBB Alpha 225 Xenonko... Färdigkonverterad med 35w, 55w eller 70w. Extern Ba...
1 295kr
1 495kr 
Viklight ER1 22" LED ... 22 tum, 9000 lumen, 100W CREE LED.
2 195kr
2 995kr 
Extraljusfäste för LE... Universal extraljushållare i rostfritt stål för LED...
375kr
Nya produkter
Kundomdömen